GOLD akan Pecah Rekod atau Junam Balik?

Jadi GOLD XAU/USD sekarang sedang naik sampai ke resistant yang tertinggi di monthly.

Tak pernah lagi harga naik pecah resistant tu sebelum ni.

 

So apa traders entry biru nak buat?

  1. Kalau tengah buy dari bawah boleh hold. Kalau yang buy tengah jalan , boleh tp  di 2068.82  .
  2. Harga akan jatuh dulu kalau nak breakout pun . Kalau tengok rejection sebelum ini semua  kuat kuat. Semua tinggal shadow saja.
  3. Price dijangka akan jatuh lepas kena resistance , buy hanya lepas breakout sebab price akan meroket.
  4. Inilah ALL TIME HIGH  GOLD.
  5. Siapa yang ada emas fizikal time ni la kalau jual dapat untung maksimum.
  6. Pada yang nak shopping kat kedai emas tunggu bulan depan.
  7. GOLD naik setiap kali ada musibah. Bila market panik, orang akan buy gold sebab tak yakin pada duit kertas
  8. Ada ura- ura Covid 19 akan mai balik dengan varian terbaru lebih kuat terhadap budak- budak.
  9. Varian Omicron BA.2.86 ni serang orang yang lemah sahaja. 
  10. Orang takut varian baru ni serang kanak-kanak dan warga tua waktu Krismas nanti.
  11. Jadi kalau ada yang nak buy GOLD boleh tengok tips simple bawah ni.

 

BIAR BREAKOUT DULU BARU BUY!!

BUY WAKTU PRICE BUAT RETRACEMENT , JANGAN KEJAR MARKET! 

 

Add a Comment